"O ČEMU ONA PRIČA, EVO JOJ PRESUDA PA NEKA PROČITA!" Simona Halep oštro uzvratila Voznjacki

Novosti online

20. 03. 2024. u 21:46

Rumunska teniserka Simona Halep izgubila je od Paule Badose rezultatom 2.:1 po setovima 1:6, 6:3, 6:4.

О ЧЕМУ ОНА ПРИЧА, ЕВО ЈОЈ ПРЕСУДА ПА НЕКА ПРОЧИТА! Симона Халеп оштро узвратила Возњацки

Foto: Profimedia

Ipak, Halep je zadovoljna igrom koju je pružila po povratku na teren iako je u meču poražena, a zadovoljna je zbog dugog odsustva. 

Međutim, negativan komentar nije stigao sa tribina nego iz njenih redova, od koleginice, Karoline Voznjacki.

Publika je tokom celog meča bodrila Halepovu, čulo se sa tribina  "Simona", "Simona", ali Voznjacki nije podržala povratak rivalke kojoj je od suda potvrđeno da je oslobođena presude za doping i kažnjena je sa devet meseci suspenzije zbog tuđe krivice.

– Uvek sam bila iskrena kada je u pitanju doping, uvek sam želela da sport bude čist. Ovo nije upereno na Simonu, ali ako neko namerno vara, ako je bio pozitivan na doping, ja mislim da ne bi trebalo da dobije specijalnu pozivnicu posle isticanja kazne – rekla je Voznjacki.

Rumuska teniserka nije ostala imuna na kometare svoje koleginice:

– Ona je jedina osoba koja se negativno izrazila o mom povratku na teren. Njene reči me nisu uzdrmale, jer su mi mnogbrojni ljubitelji tenisa pružili podršku. Svakako, dala bih Karolini da pročita presudu, pa onda komentariše. Ja se nisam dopingovala i nikada nisam bila prevarant – rekla je Halepova.

Halepova i Voznjacki igrale su u finalu Australijskog opena 2018. godine, kada je Voznijacki osvojila jedinu gren slem titulu u karijeri, dok je Halepova osvojila i Vimbldon i Rolan Garos. 

Bonus video KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!