TUŽAN PRIZOR NA TERENU: Sabalenka prvi put u javnosti nakon tragedije (VIDEO)

Novosti online

20. 03. 2024. u 10:30

Druga teniserka sveta Arina Sabalenka doživela je veliki gubitak na dan početka mastersa u Majamiju, njen dečko, čuveni beloruski hokejaš Konstantin Koljcov (42) se ubio, ali ona se odlučila na neobičan potez.

ТУЖАН ПРИЗОР НА ТЕРЕНУ: Сабаленка први пут у јавности након трагедије (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Njen partner, bivši hokejaš Konstantin Kolcov iznenada je preminuo, a razne se priče pričaju o njegovoj smrti, od toga da je plućna embolija izazvala tragediju, do objava da se bacio sa terase u Majamiju. Kakva god istina bila, jedna od najvedrijih i najnasmejanijih teniserki na turniru doživela je veliki gubitak, ali je ipak rešila da nastupi na turniru u Majamiju.

Beloruska teniserka Sabalenka se nije oglašavala nakon smrti partnera, ali je odlučila da utehu nađe u svom poslu. Vredno trenira na terenu, uoči turnira koji je čeka. U skroz crnoj opremi trenirala je sa svojim timom.

Možda je to jedini način da se nosi sa tragedijom koja ju je zadesila, da se fokusira na igru. Podsetimo, Arina je pre pet godina izgubila oca, ali ova tragedija je novi težak  udarac za nju.

Bonus video Marijana Veljović dobila priznanje nakon finala Dejvis kupa u Malagi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!