RAFINE NAVIJAČE OVO MOŽE DA RADUJE: NADAL "razbio" Top 10 igrača (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

13. 04. 2024. u 22:20

IZGLEDA da je čekanju došao kraj. Rafael Nadal će se prvi put od januara i turnira u Brizbejnu naći na terenu. On će nastupiti na turniru iz serije 500 u Barseloni, a pred početak nadmetanja trenirao je sa Andrejom Rubljovim.

РАФИНЕ НАВИЈАЧЕ ОВО МОЖЕ ДА РАДУЈЕ: НАДАЛ разбио Топ 10 играча (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

"Bik sa Majorke" i Rus odigrali su jedan set koji je Španac dobio sa ubedljivih 6:1 što svakako može da raduje njegove navijače bez obzira na to što se radi o pripremi za mečeve.

Nadal je bio toliko dobar protiv svetskog broja šest da je u jednom trenutku treneru Karlosu Moji uzviknuo: "Kako serviram", bio je iznenađen Rafa.

Podsetimo, osvajač 22 grend slem titule će u prvom kolu Barselone igrati protiv Flavija Kobolija (63. na ATP listi). Rubljov je kao drugi nosilac slobodan u uvodnoj rundi, dok u drugoj igra protiv pobednika meča Danijel Evans - Brendon Nakašima.

Nadal je trenutno 646. na svetu, a od 5. januara i poraza u četvrtfinalu Brizbejna od Džordana Tompsona nije igrao tenis.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)