SRAM VAS BILO! ATP se opet žestoko ogrešio o Novaka Đokovića

Novosti online

17. 04. 2024. u 08:01

NOVAK Đoković je najveći teniser svih vremena i tu nema dileme. Srbin je osvojio sve što se može osvojiti, oborio je skoro sve rekorde, podigao najviše grend slem trofeja. I ostalo je to zlato sa Olimpijskih igara, čime bi Nole možda zaokružio i priču da je najbolji sportista koji je ikada hodao zemljom.

СРАМ ВАС БИЛО! АТП се опет жестоко огрешио о Новака Ђоковића

Foto: Profimedia

Ali ima onih koji ne žele da vide to, ili se prave da ne vide. Jedan od glavnih mrzitelja Novaka Đokovića je ATP. Naime, Srbin je osmog aprila zvanično postao najstariji broj 1 u istoriji i tako nadmašio rekord Rodžera Federera.

Novak je sada najstariji broj 1 na svetu sa 36 godina i nešto preko 320 dana, a to će samo uvećavati i postati prvi u istoriji koji će imati verovatno i punih 37 i biti na vrhu sveta. Četiri godine više u odnosu na rekord Agasija.

Međutim, kao i nebrojano puta do sada ATP se ogrešio o Đokovića. Podsećanja radi, kada je Federer postao najstariji broj 1 u istoriji (i time srušio rekord Andrea Agasija), dobio je, doduše kartonski, broj 1 kao najstariji najbolji igrač planete u istoriji. Ipak, kada je Novak srušio Federerov rekord, to se nije desilo.

Naravno, ovo ne znači da ATP neće na kraju dodeliti trofej Đokoviću, ali je propuštena prilika da se to uradi u pravom momentu. Možda ih samo treba podsetiti...

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)