NIKO GA NE ZNA KAO ON! Viktor Troicki otkrio šta se dešava sa Novakom Đokovićem

Novosti online

28. 05. 2024. u 12:07

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće večeras protiv Francuza Pjera Iga Erbera u prvom kolu Rolan Garosa.

НИКО ГА НЕ ЗНА КАО ОН! Виктор Троицки открио шта се дешава са Новаком Ђоковићем

Foto: M.Vukadinović

Ovaj duel je planiran u večernjem delu programa na terenu "Filip Šatrije", a neće početi pre 20.15 časova.

Erber je trenutno 142. teniser sveta, a u karijeri je samo jednom igrao protiv Đokovića i to 2013. na mastersu u Parizu. Srpski teniser je tada slavio 7:6 (7:3), 6:3.

Međutim, imajući u vidu igre i formu ove sezone, nema sumnje da će Noletu najveći rival biti on sam, o čemu je govorio Viktor Troicki u intervju za "Sportal".

- Nije još to taj Nole na koga smo navikli, ali u Parizu, na grend slemu može sve da se preokrene. U poslednjih pet godina njegov fokus je na grend slemovima. Mislim da su mu ove godine prioritet Olimpijske igre, ali opet želi da pokaže da mu je stalo da igra dobro na slemovima. Nadam se da će ponoviti istoriju iz prethodnih godina kada je dolazio nespreman i bez samopouzdanja, koje je dobijao kroz mečeve, gradio formu i na kraju osvajao turnire. Nismo ni prošle godine očekivali da osvoji Garos, pa jeste - rekao je Troicki za Sportal.

Viktor i sam veliki prijatelj Đokovića smatra da je Novakov trenutno najveći problem motivacija.

- U stvari, nije to ni motivacija već ona vatra u njemu, da grize, ali verujem da to može da se promeni ovde u Parizu, a pogotovo na Vimbldonu gde će biti najveći favorit za titulu. Tamo je favorit zbog njegove prirodne igre na travi, gde ima em servis, em retern. U Parizu trenutno možda nije prvi favorit, jeste u top dva-tri, ali što se tiče Vimbldona, definitivno, po mom mišljenju, prvi je pik za pehar. Opet, verujem u njega i na Garosu jer uvek može da se vrati i uvek može da pobedi - zaključio je Troicki.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DVA PROROČANSTVA KOJA SU JOJ OBELEŽILA ŽIVOT: Oba su se ostvarila, a kada se seti jednog uvek se rasplače