"ŠOKIRAN SAM!" Mats Vilander nije ovo očekivao od Novaka Đokovića

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 06. 2024. u 20:43

NOVAK Đoković se zbog povrede kolena povukao sa Rolan Garosa pred četvrtfinalni meč protiv Kaspera Ruda, a njegova odluka iznenadila je teniske stručnjake koji su očekivali da se najbolji teniser planete uzdigne poput feniksa još iz jedne povrede.

ШОКИРАН САМ! Матс Виландер није ово очекивао од Новака Ђоковића

Eurosport/Warner Bros.Discovery

Mats Vilander, ekspert televizije "Eurosport" je nakon Novakove odluke bio iznenađen

- Nisam ovo očekivao. Završio je prethodni meč jako, uprkos tome što je izgledao loše sredinom meča, kako se bližio kraj bio je sve bolji kada je Adrenalin proradio. Mislio sam da će biti u redu sigurno. Veliko iznenađenje i šok, ali jasno je bilo da nešto nije u redu sa njegovim kolenom, rekao je Vilander i dodao: 

- Đoković je bio nesrećan. Čuo sam komentare koje je izneo čišćenju i pripremanju terena. To nije lako. Bilo je hladno i vlažno, a potom je izašlo sunce i bilo je dosta klizavije. Igra postaje dosta brža sa jačim udarcima. Kada igrate blizu osnovne linije kao što to radi Đoković, morate da imate prostora za klizanje, a to nekada nije lako na šljaci ili travi. Na tome treba što pre poraditi, što brže igrač igra veća je šansa da se oklizne, poručio je Vilander. 

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura