Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

Komentari (2)

petar

08.06.2024. 16:57

Novak, njegov tim i arvokati treba da podnesu tuzbu protiv organizatora i neodgovorne i nesposobne Amelie Moresmo i da ih ojade odtetom od 20-30 miliona evra. Dobar advokatski biro to moze da dobije ima toliko dokaza

Vuk07

08.06.2024. 17:03

Svi znamo da Novak voli da igra te kasne vecerne mečeve. Za njega je svaki meč težak prije zalaska sunca. Što se tiče terena i šljake i ostali teniseri igraju ali ne klizaju se kao Novak. A svi dobro znamo da Novak voli da klizi dok iga. Čak i na betonu proklizi ponekad. To je stvar patika koju podlogu imaju. Gledao sam kad servira patike mu potpuno izlizane, jer on voli da klizi. E što sad I tu preti opasnost proklizi kad šprintuje prema mrež i li naglo kretanje levo ili desno dok juri za lopticom. Vidise da je Novak posle završenog meča od 4,50 min. Zavrsio se meč u 3.7min. Ostao i dalje da deli autograme i slikanje sa njegovim obožaocima. Želi mu što brži oporavak i da nam se vrati sto pre da ga gledamo na OI. I na Wibldonu. Što da ne.