SINER POBEDIO, PA POMENUO NOVAKA: Saglasan sam sa Đokovićem, samopouzdanje pomaže

A. I.

04. 07. 2024. u 08:19

JANIK Siner je u italijanskom derbiju na Vimbldonu savladao Matea Beretinija, te se tako plasirao u treće kolo grend slema u Londonu.

СИНЕР ПОБЕДИО, ПА ПОМЕНУО НОВАКА: Сагласан сам са Ђоковићем, самопоуздање помаже

FOTO: Tanjug/AP

Primetili su brojni navijači da trenutno prvi teniser planete sve češće kliza po vimbldonskoj travi kako bi stigao neke od neugodnih loptica. 

Pre toga, Novak Đoković je naveo da mu u tim klizanjima pomaže znanje skijanja, na šta je i Siner odgovorio pozitivno.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Da, verovatno to samopouzdanje da se odlučite i samo proklizate. Morate da dopustite taj potez svom telu i da sve to iskontrolišete umom. Da, skijanje može da pomogne u tom pokretu, svakako - kazao je Siner.

U jednom momentu, publika na Centralnom terenu je želela da Beretini odvede meč u peti set, iako bi verovatno zbog policijskog časa došlo do prekida. Ipak, nije došlo do toga.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Veoma težak meč. Mateo je servirao sjajno, ali i ja sam u prva dva seta. Napravio sam nekoliko grešaka na početku trećeg seta, a nakon toga je samopouzdanje počelo da raste. Sve u svemu, dobar meč za obojicu, srećan sam što sam uspeo da zatvorim meč nakon četiri seta. Hajde da vidimo kako će sve izgledati u narednoj rundi - rekao je Siner, a baš u narednom kolu ga čeka Miomir Kecmanović.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE  ĆERKA NENADA JEZDIĆA? Krenula očevim stopama (FOTO)