"TAJ-BREJK JEDAN OD NAJBOLJIH": Novak Đoković se oglasio nakon plasmana u osminu finala Vimbldona!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

06. 07. 2024. u 22:52

NASTAVIO je Novak Đoković pohod ka osmoj tituli na Vimbldonu, pošto je pobedio Aleskeja Popirina sa 4:6, 6:3, 6:4, 7:6(3) i tako se plasirao u osminu finala. On je odmah posle meča na terenu izneo utiske.

ТАЈ-БРЕЈК ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ: Новак Ђоковић се огласио након пласмана у осмину финала Вимблдона!

FOTO: Tanjug/AP

Trenutno drugi teniser sveta je najpre analizirao duel koji je odigrao protiv 47. igrača planete.

- Još jedan težak meč, ništa manje nisam očekivao od Alekseja. Znao sam da će doći sa samopouzdanjem. Bio je blizu pobede kad smo igrali u Australiji. Dobar servis, snažan forhend, opasan je na ovoj podlozi. Izašao je sa uverenjem da može da pobedi. Bio je bolji igrač u prvom setu. Potom sam ja podigao nivo. Bilo je teško čitati njegov servis u četvrtom setu. Prosto veoma izazovan meč, mentalno takođe. Ovaj taj-brejk je jedan od najboljih koje sam odigrao ove godine.

Potom se dotakao i kolena koje je operisao odmah nakon što se povukao sa Rolan Garosa.

- Svaki meč je bolje. Kretanje, stizanje teških lopti, proklizavanje... Definitivno sam se osećao bolje sada nego u drugom kolu. Nadam se da će se tako i nastaviti. Videćemo.

Za kraj je iskoristio da čestita Engleskoj na plasmanu u polufinale Evropskog prvenstva. Navijači su to saznali dok je trajao meč Đoković - Popirin.

- Pretpostavio sam da su penali. Da li je Engleska pobedila na kraju? Zato ste ostali (smeh). Čestitke Engleskoj. Pokušao sam da šutiram penal, levonog sam, ali je Aleksej odbranio - zaključio je Đoković.

Srbin će u osmini finala Vimbldona igrati protiv Holgera Runea.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!