HRVAT OČITAO LEKCIJU ENGLEZIMA! Otkrio zašto im smeta Novak Đoković, pomenuo i Federera

Novosti online

11. 07. 2024. u 22:47

NE STIŠAVA se bura oko nepristojne vimbldonske publike i njihovog ponašanja prema Novaku Đokoviću, a celu situaciju prokomentarisao je i Nikola Pilić.

ХРВАТ ОЧИТАО ЛЕКЦИЈУ ЕНГЛЕЗИМА! Открио зашто им смета Новак Ђоковић, поменуо и Федерера

FOTO: Tanjug/AP

On je u razgovoru za "Kurir" govorio o neobičnoj situaicji u kojoj se našao najbolji teniser svih vremena. 

- Ja nisam iznenađen. Njima jednostavno smeta da neko ko je bio prvi 420 sedmica ima ličnost i ima harizmu i još ima osećaj za humor. Naravno zna da ceni i respektuje svoje protivnike, mnogo bolje nego neki drugi. Ali neka im malo smeta i što im više smeta to mi je draže, rekao je Pilić. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: Goran Čvorović

Izvesno je da Đoković više ne ostaje nikome dužan. 

- Nemojte zaboraviti da kada je Novak igrao Vimbldon sa Federerom da su oni na njegovu duplu grešku aplaudirali. Nisam ništa iznenađen, jer to je kod njih ne samo u sportu već i u kulturi. Toliko su lagali da ne može više da se laže. Sve obrnuto kažu i to je opšte poznato. Ja sam uvek branio Novaka, jer čovek nije ništa uradio, jedino što igra dobar tenis, a oni su protiv njega. Jednostavno im smeta, došao je neko ko nije po njihovoj meri - jasan je Pilić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!