BRITANCI SE "PERU"? Napadali Đokovića tokom celog Vimbldona, a sada pokušavaju da se opravdaju?

Novosti online

13. 07. 2024. u 12:39

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Vimbldona nakon pobede nad Lorencom Muzetijem 3:0, a britanski mediji se još uvek bave Đokovićevim odnosom sa publikom.

БРИТАНЦИ СЕ ПЕРУ? Нападали Ђоковића током целог Вимблдона, а сада покушавају да се оправдају?

FOTO: Tanjug/AP

Britanski "Dejli mejl" je pre nekoliko dana kritikovao Novaka zbog proslave, gde su pisali da je njegovo "sviranje violine" provokacija prema navijačima koji su mu zviždali, ali su u poslednjem tekstu napisali da je izgleda ipak došlo do zabune.

 - Nakon osvajanja finalnog poena, Đoković je započeo proslavu koju je i ranije izvodio, a koja podrazumeva imitaciju sviranja violine, na šta je publika počela da zviždi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Međutim, došlo je do zabune prilikom proslave, a prisutni su naizgled mislili da on ima za cilj sarkastično slavlje prema navijačima, koji su imali ravnodušan odnos sa finalistom tokom celog turnira - piše ''Dejli Mejl''.

Oni dalje dodaju da je u pitanju proslava koju Đoković radi sa svojom ćerkom koja je nedavno počela da uči da svira violinu, pa je iz tog razloga došlo do zabune.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 - Ovaj 37-godišnjak zapravo već na nekoliko mečeva izvodi proslavu sa svojom ćerkom Tarom, rođenom 2017. godine, koja je nedavno naučila da svira violinu.

Okrenuo se svojoj loži u kojoj je bila i Đokovićeva supruga Jelena, nakon što se u petak rukovao sa sudijom, i počeo da oponaša sviranje instrumenta dok su se TV kamere fokusirale na Taru koja navija u masi.

Međutim, izgledalo je kao da svira publici, okrećući se ka svim uglovima tribina kako bi se pretvarao da svira instrument. 

Kasnije je sve bilo dobro, pošto su ga navijači bodrili van terena nakon što je dao svoj poslednji intervju uoči finala - zaključuje ''Dejl Mejl'' u svom tekstu.

Podsetimo, Đoković će za titulu na Vimbldonu igrati u nedelju od 15 časova protiv Karlosa Alkaraza.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!