"NOVAK JE ISTI KAO NJEGOV OTAC SRĐAN!" Bivši selektor Srbije progovorio o porodici Đoković

Novosti online

18. 07. 2024. u 08:18

Bivši selektor Srbije Bogdan Obradović otkrio je da je Novak Đoković isti kao njegov otac Srđan.

НОВАК ЈЕ ИСТИ КАО ЊЕГОВ ОТАЦ СРЂАН! Бивши селектор Србије проговорио о породици Ђоковић

Foto: N.Paraušić

Naime, Novakovo učešće na ovogodišnjem Vimbldonu obeležio je i sukob sa publikom, kao mnogo puta ranije. Posle meča četvrtog kola i pobede nad Holgerom Runeom sa 3:0, Srbin je bezobraznu publiku postavio na svoje mesto.

Objavio je rat publici koja ga je nervirala na Centralnom terenu budući da je od sredine drugog seta nakon svakog poena vikala "Ruuuuuuuune", pogotovo kad Srbin pogreši, što je zvučalo kao "buuuuuu". Poručio im je "guuuuud najt" (srp. laku noć), a Obradović kaže da mu je sve to beskrajno simpatično.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Meni je sve to beskrajno simpatično, ne razume svako njegov odnos sa publikom. Ljudi ne shvataju da oni imaju neki naš, srpski humor i često se loše izvuče iz konteksta neka njegova reakcija. Povukao je na svog oca, koji voli šalu i smeh, sa Srđanom je stvarno zanimljivo provoditi vreme, uvek priča viceve. On je pokušao na svoj način da nešto približi i kaže Englezima, ali većina onih modernih ne shvata tu vrstu šale. Zaista je šmekerski postupio nakon svih onih provokacija i po uzoru na Diznijeve filmove sada već rekao čuveno "laku noć" - kaže Obradović za Informer.

FOTO: N. Paraušić

 

Inače, Novak Đoković je stigao do finala Vimbldona, gde je od njega bio bolji Karlos Alkaraz.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

(Informer)

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!