"ĐOKOVIĆ I ALKARAZ SU ISTI, TO ME PLAŠI": Reči nemačke teniserka, neće se svideti ni Novakovim navijačima

Novosti online

19. 07. 2024. u 13:30

Nemačka teniserka, Andrea Petković gledala je finale Vimbldona između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza i imala je reči hvale za oba tenisera.

ЂОКОВИЋ И АЛКАРАЗ СУ ИСТИ, ТО МЕ ПЛАШИ: Речи немачке тенисерка, неће се свидети ни Новаковим навијачима

FOTO: Tanjug/AP

Ono što je nemačka teniserka srpskog porekla, Andrea Petković videla je kako kaže malo uplašilo, a to je sličnost ova dva tenisera Đokovića i Alkaraza. Kako je ona to spojila u jedno - "Novaka Đokovića u Karlosu Alkarazu", ali misli da se to svakako neće svideti ni srpskim navijačima.

- Jako je zanimljivo, prvi put sam videla Novaka Đokovića u Karlosu Alkarazu i to me je uplašilo zbog ostalih. Prošle godine, Karlos i Novak su od prvog trenutka bili igrači koje su svi hteli da pobede na Vimbldonu. Ove godine je, Karlos je delovao ranjivo, pravio je mnogo neiznuđenih grešaka, padala mu je koncentracija, bilo mu je potrebno da odigra pet setova protiv Fransisa Tijafoa u trećem kolu i to bez obzira na činjenicu da je Tijafo bio zaista dobar tog dana - rekla je Petković.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: Tanjug/AP

Andrea je gledala mnoga muška finala Vimbldona, ali ovo joj je bilo jako interesantno i nije ni malo podsetilo na finalni meč od prošle godine.

- Karlos je pronašao svoju igru. Učinio je to kada je naišao na Tomija Pola, od koga je već dva puta gubio i koji je delovao nepobedivo na travi. Podigao je svoj nivo, pronašao snagu, raznovrsnost i sve je postalo bolje. Protiv Novaka Đokovića odigrao je najbolji meč. Bezbroj puta sam videla Novaka u takvim situacijama, podizao je formu iz meča u meč, kao da je sa druge planete. Dostigne vrhunac kada je najpotrebnije - rekla je Petković.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)