LEGENDA VERUJE U ĐOKOVIĆA: To može da bude opasno za rivale, ima snage za još velikih titula

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

16. 08. 2024. u 08:15

NOVAK Đoković je došao do zlatne medalje ne Olimpijskim igrama u Parizu. To je jedino što mu je nedostajalo. Ipak, legendarni britanski teniser Tim Henman veruje da Srbin i dalje može da osvaja najveće trofeje u "belom sportu".

ЛЕГЕНДА ВЕРУЈЕ У ЂОКОВИЋА: То може да буде опасно за ривале, има снаге за још великих титула

Foto: Profimedia

Nekada četvrti igrač sveta veruje da će Nole biti još opasniji, pošto više nema opterećenje kako mu neki pehar nedostaje.

- Po tome kako on radi, ne mislim da će on reći sebi, uzeo sam zlato i to je to. I dalje ima ogromnu strast prema igri. Voli to što radi i sve to može da krene u drugom pravcu. Osvajanje zlata na Igrama može da ga oslobodi. Mi možemo da pomislimo da je štriklirao sva moguća polja na listi ciljeva i da sad igra samo za nagrade. On može da izađe na teren bez pritiska i pokuša da osvoji još jedan Ju-Es open. To može da bude opasno za sve ostale jer će igrati slobodno i dok je još zdrav i spreman ima u sebi snage za bar još nekoliko titula - rekao je Henman za "Tennis365".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Britanac smatra da je pobeda nad Karlosom Alkarazom u finalu olimpijskog turnira jedno od najvećih Đokovićevih dostignuća u karijeri.

- Videti to šta je Novak uradio u Parizu, to je neverovatno. Posebno to šta je uradio u tom finalu sa Alkarazom. Bilo je to jedno od njegovih najboljih izdanja u karijeri. Pritisak je nešto što namećete sami sebi, a Novak je mnogo pričao o tome koliko mu to zlato znači, a čak i po njegovim zadivljujućim standardima, sa 37 godina to mu je bila poslednja šansa. Pobediti Alkaraza, koji je osvojio Rolan Garos i Vimbldon bilo je nešto apsolutno fenomenalno - zaključio je Henman.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Ju-Es open je naredni turnir na kom će igrati Novak. Grend slem na kom brani titulu na programu je od 26. avgusta do 8. septembra.

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

SIMFONIJA ZDRAVLJA: Transformacija gradova za bolje sutra