ČUVENI RUS ODBRUSIO NAJBOLJOJ TENISERKI SVETA: Samo se žališ, reći ću ti šta zaslužuješ!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

18. 08. 2024. u 19:03

BIVŠI ruski teniser Jevgeni Kafeljnikov brutalno je odgovorio Igi Švjontek koja se žalila na zgusnut kalendar.

ЧУВЕНИ РУС ОДБРУСИО НАЈБОЉОЈ ТЕНИСЕРКИ СВЕТА: Само се жалиш, рећи ћу ти шта заслужујеш!

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Poljakinja je istakla kako je previše turnira i da je potrebno da se ima više odmora. To je očigledno zasmetalo bivšem prvom igraču sveta.

- Mislim da imamo previše turnira u sezoni. Neće se dobro završiti. To čini tenis manje zabavnim za nas. Zaslužujemo da se malo više odmorimo - rekla je Švjontek.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Rus se odmah oglasio na društvenoj mreži "X" i odmah je odgovorio najboljoj teniserki sveta.

- Da li te neko tera da igraš? Sve što ti radiš je da se žališ. Ja ću ti reći šta zaslužuješ! Zaslužujete da budete plaćeni mnogo manje nego što ste sada. Šta kažeš na to? - napisao je Kafeljnikov.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Jevgenij Kafeljnikov je poslednji teniser koji je osvojio Rolan Garos iste godine i u pojedinačnoj i u konkurenciji parova. Te 1996. je u finalu muškog singla pobedio Mihaela Štiha sa 7:6(4), 7:5, 7:6(4), a u finalu muških parova zajedno sa Čehom Danijelom Vačekom bio je bolji od francusko-švajcarskog tandema Gi Forže - Jakob Hlašek sa 6:2, 6:3.

Ovaj 50-godišnjak iz Sočija osvojio je dve grend slem titule. Pored pomenutog Rolan Garosa, pehar je podigao i na Australijan openu 1999. godine. Dva puta je igrao polufinale Ju-Es opena, dok mu je najbolji rezultat na Vimbldonu bio četvrtfinale 1995.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

A POSLE "PROKLETA JE AMERIKA": NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao. Dva dana nakon što je isplivao najnoviji snimak sa te proslave, NBA liga je - pohvalila Jokića.

18. 08. 2024. u 20:05

Komentari (0)

SRAMOTA! Novak Đoković grmi, nikada nije bio ovakav: Ovo je neverovatno! Apsurd!