SINEROV BIVŠI FIZIOTERAPEUT ZAGRMEO: Evo šta je poručio Naldi nakon što ga je Italijan otpustio posle skandala sa dopingom

Novosti online

25. 08. 2024. u 09:40

Nakon što je Janik Siner drugi put pozitivno testiran na doping, zbog pritiska javnosti prvi teniser sveta se rastao sa svojim fizioterapeutom Đakomom Naldijem, koji se sada oglasio i obratio javnosti, ali i samom Sineru.

СИНЕРОВ БИВШИ ФИЗИОТЕРАПЕУТ ЗАГРМЕО: Ево шта је поручио Налди након што га је Италијан отпустио после скандала са допингом

FOTO: EPA-EFE/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY

Naldi je postavio nekoliko slika na društvenoj mreži "Instagram" uz njegovu poruku.

 - Zaista je tačno da postoje dva koloseka pravde: pravi koji se odnosi na sankcije sudova i onaj (nažalost efikasniji) koji podrazumeva sankcije od strane medija. Ovaj drugi je prečesto površan i retko je zasnovan na konkretnim činjenicama, koje su u ovom slučaju, štaviše, javne.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--


Kao gledalac, uvek sam se pitao šta je cilj kada se od pravnog slučaja pravi spektakl, ako ne da sudim, stvaram ili uništavam ljude i njihovu reputaciju. Danas kada sam ja protagonista, imam potvrdu za to!

Pre godinu i po dana pridružio sam se fantastičnoj grupi, koju čine dobri ljudi, odlični profesionalci, saputnici. Sa njima sam doživeo trenutke radosti i bola, podelio emocije, uživao u pobedama i proživljavao poraze. Sa ljudima iz ove grupe stvorio sam jaku vezu, ali pre svega uspeo sam da ostvarim velike ciljeve, koji su nam pomogli da uđemo u istoriju italijanskog tenisa.

Ponosan sam što sam bio deo ovog sjajnog tima, svestan da bio 100 odsto profesionalan, ali i da sam dao više, jer kada uložiš svoje srce sigurno je da daješ više. Boli pomisao da više nisam deo toga, teško je ne biti u boksu sa timom i navijati za Janika, ali moraću brzo da se naviknem.

Hvala Vanjo, Daren, Umbe, Cipo, bilo je to prelepo putovanje, nezaboravna priča. Zahvalnost dugujem i Janiku, srećno, šampion si. "Nastavi lov!"

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Hvala i Aleksu, Džozefu, Lariju, Pjeru, Rubenu i svim važnim ljudima za Tim.

Na kraju, hvala svima koji ovih dana nisu površno sudili - stoji u saopštenju.

Podsetimo, Siner je poztivno testiran na doping, odnosno na supstancu klostebol a upravo je kao glavni krivac označen Naldi jer je koristio sprej tokom masaže koji sadrži ovu supstancu.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STIGAO NOVI JUSEIN BOLT! Ima 16 godina i upravo je zapanjio ceo svet kako trči na 100 metara (VIDEO)