KIRJOS NEMA DILEMU: Nadam se da će Đoković pobediti na Ju-Es openu

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

26. 08. 2024. u 22:30

NOVAK Đoković pokušaće u Njujorku da osvoji 25. grend slem titulu. Australijanac Nik Kirjos ne krije da bi voleo da se to dogodi.

КИРЈОС НЕМА ДИЛЕМУ: Надам се да ће Ђоковић победити на Ју-Ес опену

FOTO: Tanjug/AP

Finalista Vimbldona iz 2022. godine je stručni konsultant na poslednjem grend slemu i iskoristio je priliku da prognozira ko bi mogao da dođe do trofeja.

Za Nika koji je u sjajnim odnosima sa srpskim asom nije bilo nikakve dileme.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Nadam se da će Novak pobediti na Ju-Es penu, jer tako izgledam bolje pošto sam izgubio finale od Novaka. Što više pobeđuje, to ću bolje izgledati u budućnosti - našalio se Kirjos.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dotakao se i Karlosa Alkaraza koji je pobedio na poslednjem grend slemu - Rolan Garosu i Vimbldonu.

- Video sam Karlosa danas, imao je proklizavanje na treningu. Postoji tako mnogo stvari koje treba da se dogode da pobedite na grend slemu. Nikada nisam osvojio jedan, imao sam finale, zvezde treba da se poklope i da se ima malo sreće - zaključio je Australijanac.

Kada igra Novak Đoković?

Novak Đoković na Ju-Es openu igra u noći između ponedeljka i utorka po našem, srednjeevropskom vremenu, oko dva sata i 30 minuta iza ponoći. Rival mu je Radu Albot iz Rumunije, a prenos tog meča možete da pratite uživo uz portal "Novosti".

---

Ako vas zanima i Novak Đoković, a i sve ostalo vezano za tenis, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

"POVEROVALI SU NAM!" Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Zbog velike "frke" koja se digla u medijima i teniskoj javnosti, rešio je da konačno progovori o svemu.

26. 08. 2024. u 16:04 >> 18:12

Komentari (0)

POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu