DRAMA NOVAKA ĐOKOVIĆA NA JU-ES OPENU! Srpski teniser otkrio da li ima razloga za paniku

Novosti online

29. 08. 2024. u 07:52

Novak Đoković je prošao dalje, ali nas je zabrinuo! Videli smo dva seta i dva gema u duelu njega i Lasla Đerea, ali su obojicu srpskih tenisera mučile povrede. Na kraju je Đere početkom trećeg seta morao da preda meč, ali već u prvom je zapravo Novak pokazao da se muči sa nekim stvarima.

ДРАМА НОВАКА ЂОКОВИЋА НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ! Српски тенисер открио да ли има разлога за панику

FOTO: Tanjug/AP

Uslovi za igru su bili izuzetno teški, a u jednom trenutku Novak se uhvatio za srce, nakon čega je tražio medicinski tajm-aut.

Đoković je govorio o tome, ali je prethodno izneo utiske o meču.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Nisam dobro servirao u prva dva meča, i dalje pokušavam da pronađem ritam i tempo na servisu. Ako nemaš visok procenat servisa, moraš mnogo da radiš za poene, naročito protiv igrača kao što je Đere, koji je sjajan, čvrst sa osnovne linije. Znao sam da da ću morati baš da se znojim i namučim ako ne budem dobro servirao. Tako je i bilo, dva sata za dva seta. Kraj koji niko ne želi, ni publika ni mi, verovatno kao posledica takvog fizičkog meča. U ključnim momentima sam uspeo da ubacim loptu više od njega, nekada sam imao i pravu anticipaciju, malo sam imao i sreće jer je promašio lak udarac na set-lopti u drugom setu. Mečevi će postajati teži, ali pronaći ću način - rekao je srpski teniser.

U narednoj rundi će za protivnika imati Alekseja Popirina.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Biću srećan ako ga opet pobedim u četiri seta. Sve je bliže. Mnogo je napredovao. Oduvek smo znali da ima sjajne servise i forhend, ali popravio je bekhend i kretanje. Konstantniji je, ne greši toliko kao ranije. U naletu je, ima samopouzdanja, nema razloga da ne ide na pobedu. Ipak, znam šta da očekujem, analiziraću mečeve sa Australijan opena i sa Vimbldona, uradiću domaći.

Otkrio je šta ga je mučilo tokom meča.

- Imao sam problema sa stomakom u većem delu prva dva seta, to se odrazilo na način na koji sam se oporavljao posle poena. Mnogo sam se znojio, bilo mi je teško da dišem. Želim Laslu sve najbolje, da se vrati što pre, zaslužuje da bude rangiran više, želim mu kontinuitet jer je jako posvećen i dobar momak, miran momak koji voli da radi. Poboljšalo se pred kraj drugog seta, uticalo je i to što je bilo iscrpljujućih razmena, što je i očekivano kada vidimo prošlu godinu. Moja igra mu generalno odgovara, ne ustručava se da napadne. Ove godine su ubrzani tereni, lopta niže i brže odskače, a on to voli. Nezgodno je igrati protiv njega.

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LUDILO NA TRIBINAMA MARAKANE: Evo kako su navijači proslavili plasman Zvezde u Ligu šampiona (VIDEO)