VELIKA BORBA: Sabalenka preokrenula meč za pobedu na Ju-Es openu

Novosti online

31. 08. 2024. u 07:54

Beloruska teniserka, Arina Sabalenka plasirala se u četvrto kolo Ju-Es opena, pošto je posle tri seta savladala Jekaterinu Aleksandrovu rezultatom 2:1 po setovima 2:6, 6:1, 6:2.

ВЕЛИКА БОРБА: Сабаленка преокренула меч за победу на Ју-Ес опену

Foto: Profimedia

Za jedan meč od tri seta napetosti gotovo da i nije bilo. Najizjednačeniji deo na meču bila su prva četiri gema, posle kojih je bilo 2:2. Do kraja prvog seta Aleksandrova je vezala četiri gema i izjednačujuće ubedljivo dobila prvi set 6:2. Ali u druga dva nije imala ni najmanju šansu.

Sabalenka je već u drugom gemu drugog seta imala brejk loptu, a u narednom servis gemu protivnice napravila je brejk i povela 3:1. Seriju je nastavila ne samo do kraja seta koji je dobila 6:1, već i u trećem setu dobivši još pet gemova u nizu za 5:0.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Foto: Profimedia

Posle devet gemova u nizu servirala je za meč, ali uspela je Ruskinja da napravi brejk i osvoji još jedan gem. Ipak, to je samo odložilo egzekuciju, pošto je Sabalenka završila posao u drugom gemu u kojem je servirala za meč i dobila treći set 6:2.

Naredna protivninica biće joj Eliz Mertens, koja jetakođe posle preokreta savladala domaću favoritkinju Medison Kiz. Amerikanka je dobila prvi set posle taj-brejka u kojem je slavila 7:5. Drugi i treći set dobila je Belgijanka 7:5, 6:4.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ NE VERUJE ŠTA GA JE SNAŠLO Završni masters visi o koncu?!