OLIMPIJSKO PROKLETSTVO: Osvajači medalja na Igrama počišćeni sa Ju-Es opena u prvoj nedelji (FOTO)

Novosti online

31. 08. 2024. u 09:43

Novak Đoković, Karlos Alkaraz, Lorenco Muzeti, tri velika imena svetskog tenisa ispali su sa Ju-Es opena u roku od 24 sata.

ОЛИМПИЈСКО ПРОКЛЕТСТВО: Освајачи медаља на Играма почишћени са Ју-Ес опена у првој недељи (ФОТО)

Foto: Profimedia

Ovo se još nije desilo u istoriji tenisa. Svi, ali svi osvajači medalja, zlato, (Novak Đoković) srebro (Karlos Alkaraz) i bronza (Lorenco Muzeti) u singl konkurenciji sa Olimpijskih igara u Parizu su izbrisani su sa Ju-Es opena. Završili su takmičenje u prva tri kola.

Prvi je sa Grend slema u Njujorku poražen mladi španski teniser, Karlos Alkaras u drugom kolu. Pobedio ga je holandski teniser, Botik Van de Zandshulp rezultatom 3:0 po setovima 6:1, 7:5, 6:4. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Posle njega, munjevito je ispao italijanski teniser, Lorenco Muzeti. Koga je u trećem kolu savladao američki teniser, Brendon Nakašima sa 3:1 po setovima 6:2, 3:6, 6:3, 7:6(4).

I za sam kraj i prilično šokantan teniski meč našeg srpskot tenisera, jednog od najboljih na svetu, Novaka Đokovića koji nije uspeo da odbrani titulu i koga je zaustavio australijski teniser, Aleksej Popirin rezultatom 3:1 po setovima 6:4, 6:4, 2:6, 6:4.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Deluje kao neko prokletstvo, šalu na stranu ali svi su svoje mečeve neslavno izgubili i zavrsili učešće na ovogodišnjem Ju-Es openu.

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMCI ŽESTOKOG UKRAJINSKOG NAPADA NA BELGOROD: Više mrtvih, desetine povređeno (VIDEO)