ŠTA MU BI? Grigor Dimitrov predao meč na Ju-Es openu, a da ne zna šta ga boli

Novosti online

04. 09. 2024. u 12:35

ČUDAN je taj Grigor Dimitrov, iliti "bejbi" Rodžer Federer. Obećavao je mnogo, ostvario ne možemo reći malo, ali sigurno ni blizu koliko je trebalo. Lepe žene su uvek bile u njegovom boksu, pa bar tu možemo reći da je opravdao očekivanja, ali poslednja predaja na Ju-Es openu je šokirala sve.

ШТА МУ БИ? Григор Димитров предао меч на Ју-Ес опену, а да не зна шта га боли

Foto: Profimedia

Bugarin nije mogao da završi meč protiv Frensisa Tijafoa na Ju-Es openu, ali ni on ne zna šta ga je mučilo, zašto je morao da odustane.

- Mislim da je bila kombinacija svega. Jasno je da je moj proces rehabilitacije sporiji nego ranije. Osetio sam nešto pre meča. Nema smisla pričati o tome. To je igra, moram da dignem glavu gore. Treba da preispitam određene stvari koje treba da promenim. Da uradim malo bolje. Takođe, to kako sam se pripremao fizički. S obzirom na okolnosti od Montreala do sada, nisam baš siguran bio šta treba da radim. Ne želim da nipodaštavam pobedu Frensisa. Gurao me je da probam da radim dodatno, zaslužuje priznanje. Idemo dalje - rekao je Dimitrov.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Delovalo je da ga muči butina. Na konferenciji za medije novinar je pitao da nije slučajno problem sa kukom.

- Ne mogu da odredim tačno. Mora malo da se ohladi, da vidim u čemu je stvar, skeniranje i sve to - dodao je.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dimitrov je i na Vimbldonu predao, tada Danilu Medvedevu.

- To je drugi slem u nizu, šta da kažem. Imam dovoljno iskustva, znam kad nema poente da se nastavi. Da li volim to da radim? Ne, ali to je to. Mislim da ovo nije laka pilula da se proguta - istakao je Dimitrov.

To je Grigor, uvek nepredvidiv, uvek misteriozan, ali lep za gledanje...

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEISTINE, OBMANJIVANJE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO! FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

"NEISTINE, OBMANjIVANjE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO!" FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

Crvena zvezda je savladala kragujevački Radnički u prvenstvenom meču igranom u Milanovcu, a taj trijumf aktuelnog šampiona su u drugi plan bacili navijači iz Kragujevca skandaloznim ponašanjem. Uprava Radničkog od odgovornosti ne beži, ali i oštro odgovara sportskom direktoru Zvezde Mitru Mrkeli, na njegovo saopštenje za javnost.

04. 09. 2024. u 13:27

Komentari (0)

ODLUKA PORODICE - BEZ OBDUKCIJE: U jednom trenutku više nije mogao da diše, noćas se stanje naglo pogoršalo i više nije bilo spasa