ŠAMPIONKA JUNIORSKOG JU-ES OPENA ODUŠEVLJENA NOVAKOM: "Đoković mi je idol, ja sam 'pola' Srpkinja, cela moja porodica ga voli"

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

08. 09. 2024. u 10:35

TITULU kod juniorki na Ju-Es openu osvojila je teniserka iz Velike Britanije Mika Stojsavljević koja je nakon trofeja govorila i ko su joj idoli.

ШАМПИОНКА ЈУНИОРСКОГ ЈУ-ЕС ОПЕНА ОДУШЕВЉЕНА НОВАКОМ: Ђоковић ми је идол, ја сам пола Српкиња, цела моја породица га воли

FOTO: Profimedia

Naravno da je to Novak Đoković, pošto je otac talentovane 15-godišnjakinje Srbin i jasno je da se ugleda na najboljeg igrača svih vremena. Inače, majka joj je Poljakinja.

- Verovatno je Ema (Radukanu prim. aut) poslednja koje se sećam, ali Marija Šarapova i Novak Đoković su oduvek bili moji idoli. Mislim da je Marija svojim stilom igre i načinom na koji se ponašala na terenu. Inspirativna mi je bila i oduvek sam se ugledala na nju. Onda Đoković, ja sam "pola" Srpkinja, cela moja porodica ga voli - rekla je Stojsavljević nakon juniorske titule, a preneo je "B92".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Novinare je zanimalo i čime joj se roditelji bave.

- Majka pazi na svo četvoro. Nisam sigurna šta tata radi. On radi po kući, radi od kuće.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Slavlje neće dugo trajati, pošto Mika mora da se vrati u školsku klupu. Našalili su se sa njom da nema možda dvočas iz matematike.

- Da, mrzim matematiku (smeh). Sigurna sam da će biti prilično intenzivno - zaključila je šampionka juniorskog Ju-Es opena.

Britanka je u meču za trofej savladala Japanku Vakanu Sonobe sa 6:4, 6:4.

Podsetimo, kad su seniorke u pitanju titulu je osvojila Arina Sabalenka koja je u finalu pobedila Džesiku Pegulu.

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTIŠAO IZ PARTIZANA, PA OTVORIO DUŠU: Saldanja otkrio kako su ga pokrali u Srbiji