KAD NE IDE TENIS! Rafael Nadal promenio sport i odmah osvojio trofej

Novosti online

09. 09. 2024. u 08:53

"Beli sport" je za Rafaela Nadala prošlost, poražen je na Olimpijskim igrama od Novaka Đokovića, nije igrao na Ju-Es openu, pa je teniski teren zamenio golf terenom i nije pogrešio.

КАД НЕ ИДЕ ТЕНИС! Рафаел Надал променио спорт и одмах освојио трофеј

Foto: Profimedia

Učestvovao je na golf turnir na Majorki i osvojio ga. Bio je Nadal jedan od 74 takmičara na golf turniru, na kraju je sa skorom od 35 bio najbolji. Ovo mu inače nije prvi osvojen golf turnir. 

Međutim, Rafu ćemo uskoro videti i na teniskom terenu, jer će igrati na egzibicionom turniru Lejver kupu. Turnir će se igrati u Berlinu od 20. do 22. septembra.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Mesecima se spekuliše da bi ove godine mogao da završi karijeru, pričao je i Nadal o tome, ali ne želi još uvek da kaže zbogom iako godinama kuburi sa povredama i nije mu lako da se vrati na vrhunski nivo posle operacija kuka prošlog leta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVAT BAŠ NISKO PAO: Nekadašnji rival Novaka Đokovića i Ju-Es opena proživljava težak period