"NOVAK ĐOKOVIĆ NAM SVIMA MNOGO POMAŽE!" Hamad Međedović pred meč sa Grcima otkrio kako stoje stvari

Novosti online

12. 09. 2024. u 13:06

Srpski teniser Hamad Međedović jedva čeka da izađe na teren pred domaćim navijačima i kaže da je ekipa spremna za novi izazov u Dejvis kupu protiv selekcije Grčke.

НОВАК ЂОКОВИЋ НАМ СВИМА МНОГО ПОМАЖЕ! Хамад Међедовић пред меч са Грцима открио како стоје ствари

Screenshot / TennisTV

Hamad Međedović je rekao da se oporavio od prehlade, koja ga je mučila prethodnih dana.

- Prehlada je trajala dan ili dva i sada se osećam mnogo bolje. Već treniram punom parom sa ekipom, tako da sam zdrav i spreman. U Beogradu smo već par dana, puno nam znači da treniramo sa Novakom Đokovićem, koji nam mnogo pomaže - rekao je Međedović za RTS.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Tanjug/AP

Međedović je istakao da jedva čeka nastup pred domaćim navijačima u Beogradu.

- Meni kao mladom igraču jako znači da igram za reprezentaciju, pogotovo što će to biti pred našom publikom u Beogradu. Mnogo znači predstavljati zemlju na bilo kom događaju, ali poseban osećaj je učiniti to pred domaćim navijačima - rekao je Međedović.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Međedović je dodao da je ekipa spremna za duel sa Grčkom.

- Ja ne znam nikog od njihovih igrača, kao ni ostali reprezentativci. Tim je mnogo radio na skautingu protivnika, ali svakako da je dobro za nas što neće biti Stefanosa Cicipasa. Međutim, čak i da je došao, mi imamo spreman tim i verujemo u pobedu - dodao je Međedović.

Međedović je naveo da se nada da će u narednoj sezoni da ostvari bolje rezultate.

- Nisam imao sreće na početku godine zbog bolesti, nisam igrao tri do četiri meseca, a i kasnije mi je bilo teško da se oporavim. Planovi su da do kraja sezone odigram šest ili sedam turnira, pre takmičenja u Beogradu. Želim da završim godinu što bolje, kako bih imao viši rang za narednu godinu - rekao je Međedović.

Duel između tenisera Srbije i Grčke u Dejvis kupu Svetske grupe I biće odigran 14. i 15. septembra u dvorani "Aleksandar Nikolić". Žreb je na programu u petak, u 12 časova. Dva singl meča biće odigrana u subotu, dok će u nedelju na programu biti jedan dubl i dva singl duela.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OTKRIO VELIKU PREVARU ATP-a! Nisu ni sanjali da će ovo da se desi