"DOŽIVEO SAM DA SAM GLAVNI RAZBOJNIK NA SVETU!" Novak Đoković o ovome više neće da ćuti (VIDEO)

Novosti online

17. 09. 2024. u 16:13

NOVAK Đoković prisetio se još jednom neprijatnih scena koje je doživeo u Australiji 2022. godine, kad je ne samo bio zatvoren u centru za migrante, već na kraju, ličnom odlukom ministra, proteran iz pomenute države u koju je došao po pozivu Teniskog saveza Australije, kao pretendent na četvrtu uzastopnu titulu na Australijan opena.

ДОЖИВЕО САМ ДА САМ ГЛАВНИ РАЗБОЈНИК НА СВЕТУ! Новак Ђоковић о овоме више неће да ћути (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Nole je gostovao u emisiji "Veče kod Ivana Ivanovića" i otkrio neke detalje onoga šta se dešavalo kada je deportan sa australijskog tla.

- Snimali su me sve vreme, gde sam putovao, šta sam radio. Sad ja čitam knjigu, gledam film, oni me snimaju, idem do ve-cea, oni me snimaju. Meni je porodica bila u Španiji i trebalo je da idem (iz Australije, kao deportovano lice) u Španiju, međutim, promenili su mi da idem u Srbiju. Rečeno mi je da mi Španci spremaju neprijatno iznenađenje*! Sad ja moram da idem u Srbiju gde ću biti, nadam se, siguran. I bio sam, hvala Bogu. Stvarno su svi izašli u susret i bili su prijateljski nastrojeni i podržali su me. U tom Dubaiju ja čekam četiri sata na let i pričam sa direktorom aerodroma i on mi kaže da se ne brinem, da su uz mene, a na televiziji ide "Bi-Bi-Si" (BBC) ili "Si-En-En" (CNN) gde svakih 20 minuta, bukvalno, oni vrte gde sam ja udarna vest. Bio sam glavni razbojnik na svetu u tom trenutku - rekao je Đoković.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Evo i kako je to izgledalo:

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Podsetimo, Novak je uspeo da se oporavi od sve što je doživeo i vrati se u Australiju i 2023. godine podigao trofej na grend slemu koji se održava u Melburnu.

Ne samo da je pobedio na Australijan openu, već je osvojio još dva najveća turnira - Rolan Garos i Ju-Es open, dok je na Vimbldonu izgubio u finalu od Karlosa Alkaraza.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

VELIKA JE STVAR BITI ŠAMPION OVOG TURNIRA! Karlos Alkaraz ni sam ne veruje u ono što je rekao