JOŠ NIJE KRAJ? Nadal možda ponovo sa reketom - i to gde!

Novosti online

17. 09. 2024. u 18:41

Kapiten Dejvis kup reprezentacije Španije David Ferer otkrio je da li postoji šansa da se Rafael Nadal još jednom priključi ekipi na finalnom turniru u Malgi.

ЈОШ НИЈЕ КРАЈ? Надал можда поново са рекетом - и то где!

FOTO: Tanjug/AP

Ferer je rekao da šansa postoji, ali da još nije doneta konačna odluka.

 - Već sam pričao sa Rafom, ali nije ništa dogovoreno. Postoji mogućnost da bude u timu. Njegov cilj u ovoj godini su bile Olimpijske igre, od tada ne igra. Potrebni su mu odmor i vreme sa porodicom, tako da sada nije trenutak za poziv. Pričaću sa njim kasnije. Najvažnije je da bude dobro. Ako bude kako treba u novembru, on će sigurno biti među igračima na koje ću računati - rekao je Ferer.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Dodao je da ima još vremena da se donese konačna odluka ko će da nastupi.

 - Ima dovoljno vremena za određivanje ekipe za Malagu. Sada svi moraju da se usredsrede na turnire. Imamo mnogo dobrih tenisera od kojih može da se napravi dobar tim - zaključio je Ferer.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Finalni turnir je na programu u novembru.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

LUDA SCENE NA TENISKOM TERENU: Novak Đoković dobio masažu usred meča (FOTO)