"DOVOLJNO JE SAMO BRATKO, NE TREBA VIŠE OD TOGA": Đoković i Dimitrov dobili poklon pred meč u Sofiji, evo i koji (VIDEO)

Novosti online

17. 09. 2024. u 18:14

Broje se sati do prvog meča Novaka Đokovića u Bugarskoj, pa nije ni čudo što je to centralni događaj dana u komšiluku.

ДОВОЉНО ЈЕ САМО БРАТКО, НЕ ТРЕБА ВИШЕ ОД ТОГА: Ђоковић и Димитров добили поклон пред меч у Софији, ево и који (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Igraće Novak Đoković sa svojim dugogodišnjim rivalom i prijateljem Grigorom Dimitrovim egzibiciju koja je i u uvertiri počela spektakularno.

Srpski i bugarski as su dobili sprecijalno dizajnirane jakne, a osmesi na licima najbolje govore koliko im se poklon sviđa.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Osećam veliko zadovoljstvo što sam ovde, Srbija i Bugarska imaju i tradiciju i bratstvo i jedinstvo dugi niz godina. To je motivacija za moj dolazak - rekao je Đoković.

Novak je imao lepe reči da kaže na račun svog prijatelja Grigora.

- Dovoljno je to bratko, ne treba više od toga. Igrali smo mnogo puta na turnirima, pričamo pola bugarski i srpski, pola engleski. Znamo se mnogo godina, imamo dobar odnos. Poštujemo se. Naravno, na terenu smo rivali, ali njega sam uvek gledao drugačije od drugih jer je brat iz Bugarske, tako sam oduvek osećao. Kada je pre četiri godine došao da igra u Beogradu pričali smo da bi bilo lepo da odigramo meč i u Bugarskoj. Kalendar je bio težak, ali evo došlo je vreme. Želeo sam da dođem pred bugarsku publiku pre nego što završim karijeru, da igram protiv vašeg najjačeg tenisera. Srećan sam, jedva čekam da izađem na teren pred sjajnu publiku - rekao je Đoković.

BONUS VIDEO OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)