SPEKTAKL U SOFIJI: Novak Đoković i Grigor Dimitrov odigrali egzibicioni meč, evo ko je pobedio

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

17. 09. 2024. u 20:59

PRIREDILI su Novak Đoković i Grigor Dimitrov spektakl navijačima u Sofiji na egzibicionom meču koji su odigrali. Na kraju je trijumfovao bugarski teniser sa 6:4, 2:6, 10:6.

СПЕКТАКЛ У СОФИЈИ: Новак Ђоковић и Григор Димитров одиграли егзибициони меч, ево ко је победио

FOTO: M. Vukadinović

Naravno, rezultat je bio u drugom planu. Igrači, ali i navijači su se dobro zabavili i naravno intezitet tenisa nije bio kao u takmičarskim duelima.

U nekoliko navrata i jedan i drugi teniser su reket davali dečacima koji skupljaju lopte da odigraju par poena, što je za njih sigurno bilo iskustvo za ceo život.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Dimitrov je pri set dobio sa jednim brejkom prednosti, Nole je odgovorio i to tako što je dva puta oduzeo servis rivalu.

Odlučujući set se igrao do 10 poena i tu je Bugarin bio bolji, protivniku je prepustio pet i na kraju je trijumfovao.

Poslednji poen osvojio je dečak koji skuplja loptice. Prepustio mu je Dimitrov da odigra taj poen i uspeo je da ga osvoji. Na kraju je dobio i zagrljaj od najboljeg tenisera svih vremena.

Vredi istaći da je na terenu bilo dvoje Srba, pošto je ovaj duel sudila Marijana Veljović.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

HVALA TI NOVAČE, ŠTO SI VEROVAO U JEDNOG MALOG: Krajinović se oprostio od tenisa, ovo je poručio Noletu, Troickom i kumu iz reprezentacije