ĐOKOVIĆ NAPRAVIO ŠOU U SOFIJI: Nole zapevao sa navijačima dobro poznati hit (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

17. 09. 2024. u 21:30

NOVAK Đoković odigrao je egzibicioni meč sa Grigorom Dimitrovim u Sofiji. Bugarin je pobedio sa 6:4, 2:6, 10:5, a posle meča bio je veoma interesantno.

ЂОКОВИЋ НАПРАВИО ШОУ У СОФИЈИ: Ноле запевао са навијачима добро познати хит (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/X/@EmilEvtimov

Srpski as je otpevao poznati hit bugarske pevačice Kamelije - "Luda po tebe". Isto je uradio i kad je najavljivao ovaj meč.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Publika je pratila ono što radi Nole i zajedno sa njim krenula da peva. Nema sumnje da je sve ovo izazvalo veliko oduševljenje kod prisutnih u dvorani u Sofiji.

Podsetimo, Đoković je proteklog vikenda nastupao za Srbiju u Dejvis kupu. On je uspeo zajedno sa saigračima da pomogne našoj reprezentaciji da pobedi Grčku (3:1) i ostane u Svetskoj grupi ovog takmičenja.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje