ĐOKOVIĆ DIGAO SOFIJU NA NOGE! Srbin napravio šou o kome bruji Balkan (VIDEO)

Novosti online

18. 09. 2024. u 08:05

NOVAK Đoković je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, zaokružio nestvarni niz i postao teniski GOAT i odlučio čini se da se posveti drugim stvarima.

ЂОКОВИЋ ДИГАО СОФИЈУ НА НОГЕ! Србин направио шоу о коме бруји Балкан (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Daleko od toga da će Nole ubrzo reći zbogom "belom sportu", ali da je odlučio da se potpuno opusti i uživa u životu pokazao je u poslednja dva meseca. 

Otišao je Đoković u komšiluk, napravio je zajedno sa Grigorom Dimitrovim šou tokom egzibicionog meča u Sofiji, a potom i u jednom noćnom klubu u prestonici Bugarske.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Đoković je bio odlično raspoložen, a svoju energiju je preneo na ostale prisutne, što može da se vidi na snimcima koji su nastali tom prilikom.

Novak je u nekoliko navrata imao mikrofon u rukama. Pevao je pesmu "A u međuvremenu" od "OK benda", kao i popularnu bugarsku pesmu "Luda po tebe" koju očigledno obožava.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

U jednom trenutku je uzeo palice za bubanj, a tada je čak i zaradio bakšiš.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje