NESTVARNA TRANSFORMACIJA! Evo kako sada izgleda Jelena Dokić sa 30 kilograma manje (FOTO)

Novosti online

18. 09. 2024. u 09:14

Nekada je bila jedna od najboljih teniserki sveta, a poslednjih godina taj isti svet oduševljava na drugi način – iskrenim ispovestima, epizodama iz ličnog života, često bolnim i teškim, ali i obračunima sa hejterima kojima smeta njen fizički izgled.

НЕСТВАРНА ТРАНСФОРМАЦИЈА! Ево како сада изгледа Јелена Докић са 30 килограма мање (ФОТО)

Foto: Profimedia

No, sada je možda neće prepoznati... Jelena Dokić smršala je 30 kilograma i ponovo iznenadila brojne pratioce na Instagramu.

Dugo traje njena borba sa viškom kilograma. Svojevremeno je uspela da ih se reši, a onda su joj, posle kraha ljubavne priče duge skoro dve decenije, uzvratili udarac. No, pred nama je sada nova osoba.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Podsećanja radi, Jelena Dokić je prethodnih godina prolazila kroz nekoliko turbulentnih perioda, a posle prekida duge veze, bila je na ivici samoubistva i u depresiji.

Posledice su se videle i na njoj, dobila je na kilaži, dok je uporedo ostala da radi u tenisu kao stručna analitičarka i pokušavala da se mentalno presabere. A kada je u tome uspela, počela je da i fizički radi na sebi, pa se efekat vidi sada.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Širok osmeh, daleko manji broj odeće i, kako sama kaže, 30 kilograma manje na istoj osobi.

- Ista osoba bez obzira na moje dimenzije. Bilo da je to 30 kilograma više na slici levo pre 10 meseci ili sada. Ponosna sam na sebe da jednak način. Jer moj konfekcijski broj i moja vaga me ne definišu. Moja ljubaznost, skromnost, lojalnost, dobro srce, snaga uprkos nedaćama i borbeni duh me definišu, to je ono što je stvarno važno. Niko na vašoj sahrani neće pričati o tome koliko ste debeli. Pričaće o tome ko ste bili kao osoba - napisala je Jelena.

Poručila je i da svako treba da se potrudi da bude što bolja osoba.

- Zato me nije sramota da pokažem fotografiju sa leve strane, jer veličina nije bitna dok god sam ja dobra kao osoba. Držaću glavu uspravno bilo da nosim veličinu 2 ili 20 i niko me neće posramiti, terati da mislim loše o sebi - dodala je Dokićeva.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (1)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje