SENZACIJA VEKA! Rafael Nadal dolazi na turnir u Beogradu?

Novosti online

09. 10. 2024. u 13:40

Beograd će biti prestonica tenisa od 2. do 9. novembra, a za sada su mnoga velika imena "belog sporta" potvrdila učešće.

СЕНЗАЦИЈА ВЕКА! Рафаел Надал долази на турнир у Београду?

FOTO: Tanjug/AP

Na turniru iz Serije 250 igraće Aleks de Minor, Sten Vavrinka, Tomi Pol, Frensis Tijafo, Lorenco Muzeti, Marin Čilić, i ostali... Međutim, pojavila se senzacionalna informacija da bi čak i Rafael Nadal mogao da stigne u prestonicu Srbije.

Selektor teniske reprezentacije Španije David Ferer rekao je kako računa na "kralja šljake" na završnom turniru Dejvis kupa u Malagi, ali da očekuje da on do tada odigra makar jedan takmičarski turnir.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Francuski portal "Mi volimo tenis" počeo je sa nagađanjima, a njihova priča i te kako "pije vodu". Ako isključimo Završni masters i masters u Parizu koji bi bio preveliki zalogaj za Španca, ostaje nam samo pretposlednja nedelja pred turnir u Malagi. Tada su zakazana dva turnira, u Beogradu i u Mecu.

Pre toga, Nadala, kao i Đokovića, očekuje egzibicija u Rijadu gde će nastupiti šest teniskih zvezda. Osim pomenute dvojice, Alkaraz, Siner, Medvedev i Rune uzeće učešće na turniru "Šest kraljeva slema". Naravno, sve ostaje na nivou nagađanja, ali bi dolazak Nadala u Srbiju bio prava senzacija.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

(Sportklub)

BONUS VIDEO OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ PROGOVORIO NA TRI JEZIKA: Odmah stigao odgovor, evo i od koga (FOTO)