"ŽAO MI JE, ALI..." Danil Medvedev se oglasio povodom povlačenja

Novosti online

17. 10. 2024. u 19:34

Ruski teniser Danil Medvedev povukao se sa turnira u Beču zbog povrede ramena, saopštili su danas organizatori turnira iz serije 500.

ЖАО МИ ЈЕ, АЛИ... Данил Медведев се огласио поводом повлачења

Tanjug/AP

Povodom otkazivanja oglasio se i sam igrač. 
 

Imam mnogo lepih uspomena iz Beča i sa ovog turnira, zato mi je žao što neću igrati ove godine, ali sledeće ću se sigurno vratiti", napisao je Rus na društvenoj mreži "X" (bivši Tviter). 
 

Medvedev je dan ranije, u sredu, u Rijadu igrao protiv Janika Sinera egzibicioni meč i izgubio glatko to četvrtfinale turnira "Slem šestorice kraljeva" - 0:2 (0:6, 3:6). Time je Italijan prošao dalje, pa je na red došao meč Siner - Đoković (UŽIVO).


Ruski teniser nije u objavi pominjao dužinu pauze, pa se još uvek ne zna da li će igrati na mastersu u Parizu koji počinje krajem sledeće nedelje.
Na turniru u Beču koji počinje 21. oktobra zvanično će karijeru završiti Austrijanac Dominik Tim, a glavni favoriti za osvajanje trofeja biće Aleksander Zverev, Tejlor Fric, Grigor Dimitrov i Aleks de Minor. 

---

Ako vas zanima tenis, i to ne samo šta u njemu radi Novak Đoković ali svakako i on, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi