NOVAKOVA PORUKA – OVO JE VANSERIJSKO BLAGO: Đoković pozvao sve kolege u tunel ispod "bosanske piramide"

Novosti online

13. 10. 2020. u 15:14

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković je odmah posle finala Rolan Garosa nenajavljeno otputovao u Bosnu i Hrcegovinu, tačnije u Visoko gde se nalaze "bosanske piramide".

НОВАКОВА ПОРУКА – ОВО ЈЕ ВАНСЕРИЈСКО БЛАГО: Ђоковић позвао све колеге у тунел испод босанске пирамиде

Foto: Printskrin

Srbin je posetio ovo mesto prvi put još u julu kada se oporavljao od korone. A za “Avaz” je rekao da mu je nakon prve posete s roditeljima bilo lepo, da je uživao, te da je jedva čekao da se vrati.

- Ovog puta sa mnom je supruga Jelena, a naredni put ćemo doći sa decom. Mi ovde na Balkanu imamo veliko blago i to već 15 godina i duže objašnjava kroz naučnu metodologiju dr Osmanagić. Ne bih previše stručno pričao, jer je to Semirov zadatak, on je stručan čovek, i nešto što je otkrio ovde je nešto vanserijsko i jako bitno ne samo za Balkan već za ceo svet”, rekao je Đoković za “Avaz”.

Foto: Printskrin

 

Ovu posetu je iskoristio da uputi poruku i ostalim sportistima.

- Pozvao bih sve sportiste da dođu ovamo, da provedu neko vreme u tunelima Ravne, koji su jako delotvorni na uvećanje kiseonika u plućima, direktno utiču na regeneraciju i oporavak, što je nama sportistima veoma bitno. Posebno u elitnim sportovima u kojima sezona traje dugo. Izloženi smo naporima, menjamo vremenske zone, i sve što može na prirodan način da pomogne da se brže oporavimo, a takođe služi i kao prevencija povreda, dobro nam dođe. I piramide i posebno tunel ispod piramida su prava stvar za to”, rekao je Đoković i ponovio da Bosansku dolinu piramida smatra svojom drugom kućom u koju će se vraćati.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (13)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)