ĐOKOVIĆ JURI NOVO FINALE AO: Evo kada Novak igra protiv ruske senzacije

Č. V.

17. 02. 2021. u 09:28

NOVAK Đoković u polufinalu Australijan opena igra protiv Rusa Aslana Karaceva koji je prava senzacija ovog turnira. Poznat je i termin odigravanja ovog meča.

ЂОКОВИЋ ЈУРИ НОВО ФИНАЛЕ АО: Ево када Новак игра против руске сензације

FOTO: EPA

Najbolji teniser sveta i momak iz Vladikavkaza će na teren "Rod Lejver arene" izaći u četvrtak od 9.30 po srednjeevropskom vremenu.

Biće to prvi međusobni okršaj ove dvojice igrača. Novak je rekao da do sada nije gledao igre Karaceva osim u Melburnu. Ipak, nema dileme da će srpski as biti spreman za ovaj okršaj.

Pre Novaka i Aslana igraju se dva ženska signla Naomi Osaka - Serena Vilijams i Karolina Muhova - Dženifer Brejdi.

Podsetimo, osim Đokovića i Karaceva u polufinale Australijan opena plasirao se i Danil Medvedev koji je u ruskom okršaju bio bolji od Andreja Rubljova, dok se čeka poslednji učesnik ove runde takmičenja - to će biti pobednik meča Rafael Nadal - Stefanos Cicipas.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)