VIŠE SLUČAJEVA NEGO TOKOM VIKENDA: U Negotinu 15, u Kladovu 11 novozaraženih virusom korona

S.M.J.

18. 08. 2021. u 19:09

OD 75 testiranih u poslednja 24 časa u opštini Negotin prisustvo virusa korona potvrđeno je kod 15 osoba, skoro duplo u odnosu na vikend kada je zabeleženo osam kovid slučajeva.

ВИШЕ СЛУЧАЈЕВА НЕГО ТОКОМ ВИКЕНДА: У Неготину 15, у Кладову 11 новозаражених вирусом корона

Foto: S.M.J.

Broj aktivno pozitivnih u ovoj opštini iznosi 45, a osim jednog pacijenta koji je hospitalizovan u kovid bolnici Batajnica svi ostali su na kućnom lečenju.

U kovid ambulantu negotinskog Doma zdrav lja u poslednja 24 časa javilo se 26 pacijenata, od kojih 23 prvi put sa simptomima respiratorne infekcije i povišenom temperaturom, kao i još 26 dece i mladih do 18 godina koji su pregledani u pedijatrijskoj kovid ambulanti pregledano je nešto manje pacijenata, njih 26.

Od početka pandemije u ovoj opštini registrovano je 2.655 osoba pozitivnih na virus korona.

U Kladovu je virus korona potvrđen je kod još 11 osoba,  jedna se oporavila, a aktivno pozitivnih je 117. Od početka epidemije korona virusom je u opštini Kladovo zaražena 1.891 osoba, oporavilo se 1.696 bolesnika, a od posledica korona virusa preminulo je 78 pacijenata, navode u Zdravstvenom centru Kladovo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

„NEPOBEDIVI” OSVAJAJU PANČIĆEV VRH: Invictus Challenge by Mozzart i ove godine na Kopaoniku