EPIDEMIJA U GORNJEM MILANOVCU: Jedna osoba preminula, još 14 zaraženo

Milorad Bošnjak

18. 12. 2021. u 12:44

OD početka epidemije u martu 2020. do sada, preminulo je 197 osoba, ukupno zaraženo 6.447 od kojih 416 dece

ЕПИДЕМИЈА У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ: Једна особа преминула, још 14 заражено

Foto: M. B.

KOVID-19 odneo je, nažalost, još jednu smrtnu žrtvu u „crvenoj“ zoni Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu, tokom minula 24 sata – pacijenta starog 55 godina, po zvaničnim podacima nevakcinisanog protiv ne zaraze.

U toj zoni, prema preseku od jutros, hospitalizovano 17 pacijenata.

- Kod 14 je potvrđen virus korona, tri imaju negativne rezultate testiranja. Tokom minula 24 sata, u našu bolnicu primljene su dve osobe, sa simptomima koji ukazuju na virus korona, tri su otpuštene na kućno lečenje - izjavio je dr Predrag Šutić, v.d. direktora te bolnice

Dom zdravlja u Gornjem Milanovcu, tokom vikenda uglavnom ne saopštava najnoviji broj osoba potvrđenih na taj virus, već prvog narednog radnog dana.

Od marta prošle godine, to jest od početka epidemije kovida-19 do danas, u Rudničko-takovskom kraju preminulo je 197 osoba. U celom tom periodu, korona virusom ukupno ih je, prema dosadašnjim zvaničnim podacima, zaraženo 6.447. Od tog broja, samo od početka avgusta ove godine, obolelo je njih 2.904, od kojih 416 dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom