VUČEVIĆ URUČIO ZAHVALNICE: Grad ponosan na rad bezbednosnih službi i Komunalne milicije (FOTO)

Novosti online

28. 12. 2021. u 11:19

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević uručio je zahvalnice pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu, Vatrogasno-spasilačke brigade i Komunalne milicije koji su prilikom obavljanja zadataka iz svog delokruga iskazali visok stepen profesionalizma i posvećenosti.

ВУЧЕВИЋ УРУЧИО ЗАХВАЛНИЦЕ: Град поносан на рад безбедносних служби и Комуналне милиције (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram

Novčanu nagradu, na predlog pretpostavljenih, dobilo je šestoro policajaca i petoro vatrogasaca, a dvoje komunalnih milicionara dobilo je laptop računare.

 - Hvala vam na svemu što ste učinili u 2021. godini. Vaš posao je specifičan i mnogi ne bi mogli da ga rade i ne bi smeli toliko da rizikuju. Zahvalni smo na svim akcijama otkrivanja krivičnih dela i pronalaženja počinilaca, a posebno na spasavanju ljudskih života. Ponosan sam na grad koji ima ovakve bezbednosne službe i Komunalnu miliciju i zadovoljan što država ima snage da popravlja vaš materijalni položaj.

Međutim, svestan sam da zaslužujete još mnogo više i svi zajedno ćemo raditi na tome da stvorimo dobar ambijent u kojem mogu da rastu plate. Čestitam vam predstojeće praznike, da budete zdravo i dobro, da nas čuvate, ali i da imate što manje posla. Svako ko je dobronameran vidi da postoji napredak na polju bezbednosti. Policija je mnogo angažovanija i efikasnija, iako su izazovi veliki. Ponosan sam na sve vas i ne dam da vas kritikuju, jer vi ste naši heroji – istakao je gradonačelnik Vučević.

U ime nagrađenih obratio se pomoćnik načelnika Policijske uprave u Novom Sadu Momčilo Sovilj.

- Ova priznanja su zasluga svih naših kolega koji danonoćno rade na terenu kako bi grad bio bezbedan. Trudićemo se da budemo još efikasniji i zahvaljujemo se gradonačelniku na podršci – naglasio je Sovilj.

Zahvalnice su uručene policajcima Momčilu Krsmanoviću, Momčilu Sovilju, Mirku Šarcu, Mitru Tubinu, Vladimiru Trivunoviću i Đuri Radmanu. Nagrađeni su i Dejan Ostojić, Radivoj Popov, Dragan Perić, Dejan Pavkov i Rakić Marko iz Vatrogasno-spasilačke brigade, kao i komunalni milicionari Jovana Dobrojević i Radomir Vuković.

BONUS VIDEO: Tamara Bakić: Manekenka koja je obeležila jednu eru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

„NEPOBEDIVI” OSVAJAJU PANČIĆEV VRH: Invictus Challenge by Mozzart i ove godine na Kopaoniku