TRADICIONALNA MANIFESTACIJA: Kvadril apatinskih maturanata

J. L.

20. 05. 2022. u 16:04

MATURANTI apatinskih srednjih škola: Gimnazije i stručne škole “Nikola Tesla” i Tehničke škole sa Domom učenika, učestvovali su danas u tradicionalnoj manifestaciji “Maturantska parada”.

ТРАДИЦИОНАЛНА МАНИФЕСТАЦИЈА: Квадрил апатинских матураната

foto: Opština Apatin

Tom prilikom apatinski maturanti su odigrati kadril, uz Štrausovu operetu "Slepi miš" i tako se priključiti svojim vršnjacima iz drugih gradova i opština.Plesne korake maturanti su vežbali u svojim školama uz pomoć koordinatora, a opština Apatin kao organizator ovog događaja pružila je logističku podršku u organizaciji kao i nabavku opreme.

-Želim vam mnogo sreće i da donesete najbolje odluke za vas i vašu budućnost, a opština je tu da pomogne koliko može i da podrži, koji će i ove godine biti nagrađeni kao i do sada - poručila je maturantima Milka Nikšić, pomoćnica predsednice opštine Apatin za obrazovanje i omladinsku politiku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina