RAJ NA "RAJU": Za Dan opštine Vrnjačka Banja dobija moderan akva park

G. ĆIROVIĆ

29. 06. 2022. u 10:59

NA Dan opštine Vrnjačka Banja, 14. jula, prestonica srpskog kontinentalnog turizma i zvanično će dobiti novu atrakciju – najsavremeniji akva park.

РАЈ НА РАЈУ: За Дан општине Врњачка Бања добија модеран аква парк

Opština Vrnjačka Banja

Park za zabavu na vodi “Raj“ izgrađen je u istoimenom vrnjačkom naselju na površini od 3,5 hektara. Pored ostalog, ovaj akva park raspolagaće sa familijarnim i adrenalinskim toboganima, hidromasažnim bazenima sa devet režima rada, lenjom rekom, bazenima sa veštačkim talasima, kao i sa moderno opremljenim restoranskim delom i parkingom sa 1.000 mesta za posetioce.

Opština Vrnjačka Banja

Akva park "Raj" u Vrnjačkoj Banji

- Akva park upotpunjuje turističku ponudu Vrnjake Banje koja je svakako zaslužila atrakciju ove vrste – kaže Boban Đurović, predsednik vrnjačke opštine. - Najvažnije je da građani i gosti Vrnjačke Banje znaju da rad akva parka neće ni na koji način uticati na vodosnabdevanje našeg mesta. Sistem je već sada napunjen vodom i niko od sugrađana nije imao poteškoća sa redovnim snabdevanjem.

Prema njegovim rečima, najveći deo akva parka na Raju biće pušten u rad 14. jula, dok će sve ostalo biti završeno do 1. avgusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024