DONACIJA LOKALNE SAMOUPRAVE: Smart televizori za negotinsku Predškolsku ustanovu

S. M. J.

21. 11. 2022. u 12:52

LOKALNA samouprava donirala je negotinskoj Predškolskoj ustanovi “Pčelica” 13 smart televizora, neophodnih u realizaciji programa “Godine uzleta”.

ДОНАЦИЈА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ: Смарт телевизори за неготинску Предшколску установу

Foto: S.M.Jovanović

Korisnici usluga Predškolske ustanove “Pčelica” na raspolaganju imaju i smart televizore koje koriste pri realizaciji aktivnosti novog programa “Godine uzleta”, koji deci omogućava da uče istražujući a znanja stiču na drugačiji, smisleniji i svakako organizovaniji i zanimljiv način. Svaka od grupa sada ima i televizore koji prate edukativne sadržaje u radu vaspitača sa decom.

- Sve sobice su sada pokrivene  smart televizorima. Od lokalne samouprave smo dobili 13 televizora a ostali su donacija roditelja. Televizori su, svakako, neophodni za realizaciju novog programa za emitovanje edukativnih sadržaja, filmova, serijala, muzike i realizaciju raznih radionica- kaže Gorana Ivković, direktorka Predškolske ustanove “Pčelica”.  

Nabavku 13 televizora, vrednih 185.000 dinara,  finansirala je Opština Negotin, koja sa šest miliona dinara finansira i rekonstukciju toaleta u jaslicama. U toku je sanacija četiri dečja kupatila, a u februaru će biti rekonstruisana i preostala dva.

- Smatram da je briga o najmlađima priroritet prioriteta i naša najveća obaveza. Pored ulaganja koja su realizovana prethodnih godina, ovo je korak više u omogućavanju kvalitetnije nastave i unapređenju uslova boravka naših najmlađih sugrađana u Predškolskoj ustanovi “Pčelica”. Pored poslova na uređenju toaleta u jaslenim grupama ukazala se potreba za opremanjem svake sobice smart televizorima. Ovom prilikom se zahvaljujem i svim roditeljima, donatorima koji su u nekim sobicama ranije donirali televizore, ali sa ovom količinom pokrili smo sve sobice u kojima borave deca- rekao je Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)