OBOŽAVAJU DA IGRAJU FUDBAL: Prvenstvo mesnih zajednica u Paraćinu

Зорана Рашић
Zorana Rašić

08. 12. 2022. u 22:15

DA fudbal nije samo za profesionalce već i za amatere, dokazuje održavanje Prvenstva mesnih zajednica opštine Paraćin u malom fudbalu već trinaest godina.

ОБОЖАВАЈУ ДА ИГРАЈУ ФУДБАЛ: Првенство месних заједница у Параћину

Foto: SRC "7. juli"

Za ovogodišnji turnir prijavljene su 32 ekipe koje su svrstane u osam grupa, a takmičarski parovi određeni su putem žreba.

Svečano otvaranje prvenstva je u subotu od 16 sati, a odmah zatim odigraće se četiri utakmice prvog kola. Nastavak je već u nedelju, fudbal će se igrati i narednih vikenda, tako da se kompletno takmičenje završava krajem februara naredne godine.

Foto: SRC "7. juli"

 

Za najbolju ekipu, strelca i golmana biće pripremljene vredne nagrade.

Organizator Prvenstva mesnih zajednica u malom fudbalu je Sportsko-rekreacioni centar „7. juli“, pod pokroviteljstvom Opštine Paraćin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POČAST VOJNICIMA STRADALIM U NATO AGRESIJI: Kod Smedereva obeleženo 25 godina od pogibije  Blagoja Radića i Roberta Lajčaka (FOTO)