"SRPSKA SE TRUBA U AMERICI ČUJE": U okolini Niša “pale” prve sekvence filma o dvostrukom pobedniku Sabora u Guči (FOTO)

D. M.

21. 12. 2022. u 18:26

 - UŽIVAM, sviram, pevam, glumim, neverovatno mi je da se film snima o meni - reči su Elvisa Bajramovića koji je glavni junak američko-srpskog filma filma “Srpska se truba u Americi čuje - Elvis u Memfisu” u produkciji Ivane Mitić.

СРПСКА СЕ ТРУБА У АМЕРИЦИ ЧУЈЕ: У околини Ниша “пале” прве секвенце филма о двоструком победнику Сабора у Гучи (ФОТО)

Privatna arhiva

Ovaj dvostruki pobednik u Guči ističe da je za “uspeh potreban velik rad i vežba sa trubom”. Do sada se već pojavljivao u dva filma “Zona Zamfirova” i “Pljačka Trećeg Rajha”.

Niš i njegova okolina sve više postaju centar filmske industrije. Ovo je treći film koji se za dve prethodne godine snima na našim prostorima, rekla je gradonačelnica Niša.

- Upoznala sam Elvisa Bajramovića, glavnog junaka filma, dvostrukog pobednika u Guči, koji je dobio ime po Elvisu Prisliju „kralju roka“, čiji je san bio da zasvira trubu i da zapeva u Memfisu - kaže gradonačelnica Dragana Sotirovski koja je posetila filmsku ekipu i poželela im uspeh i gledanost.

Film realizuje ekipa reditelja i producenata koji su postigli zapažene karijere u SAD, a potiču sa srpskih prostora. Premijera je najavljena za oktobar iduće godine a posle Niša snimanje se nastavlja u SAD.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)