TRI SAOBRAĆAJKE - POVREĐEN BICIKLISTA: Saobraćaj na području Pirotskog okruga

V. ĆIRIĆ

12. 01. 2023. u 11:08

NA području pirotske Policijske uprave u poslednja 24 časa dogodile su se tri saobraćajne nesreće, sa teškom povredom i materijalnom štetom.

ТРИ САОБРАЋАЈКЕ - ПОВРЕЂЕН БИЦИКЛИСТА: Саобраћај на подручју Пиротског округа

V.Ć.

Nepoznati vozač automobila udario je biciklistu, koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede. U druge dve nezgode pričinjena je materijalna šteta, međutim, vozači nisu tražili uviđaj već su se međusobno dogovorili o naknadi štete.

Kako saopštava pirotska Policijska uprava, na području okruga su svi putevi prohodni, osim državnog puta prema Knjaževcu, koji je zatvoren zbog radova na sanaciji pruge kod Sopotskog hana. Alternativni put, odnosno obilaznica je državni put ka Beloj Palanci do isključenja kod Sopotske petlje. Saobraćajna policija podseća da je upotreba zimske oprema obavezna prema na putevima na kojima ima snega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)