OSVOJILI DRUGO MESTO: Uspeh glumaca amatera iz Jaše Tomić u Bačkoj Palanci

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

06. 06. 2023. u 10:38

GLUMCI iz Amaterskog pozorišta "Đorđe Damjanov Đekša" iz mesta Jaša Tomić u Srednjobanatskoj opštini Sečanj, bili su sjajni na 29. Vojvođanskom festivalu novih i kamernih teatarskih formi u Bačkoj Palanci i po oceni žirija osvojili drugo mesto na ovoj prestižnoj smotri.

ОСВОЈИЛИ ДРУГО МЕСТО: Успех глумаца аматера из Јаше Томић у Бачкој Паланци

S.Mladenovski

Predstava Crvena, sex i posledice, u režiji Radovana Zupca, nakon uspešne premijere u novembru prošle godine i nekoliko zapaženih gostovanja po gradovima širom Vojvodine, zadovoljila je ukus stručnog žitija i zasluženo osvojila drugo mesto, u veoma jakoj konkurenciji kvalitetnih predstava amatera iz cele Vojvodine.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove