NOVOSAĐANI, POMOZIMO FILIPU MARJANOVIĆU: Akcija "Humanitarni ponedeljak" 17. jula na novosadskom Štrandu

Lj.P.

14. 07. 2023. u 16:23

AKCIJA "humanitarni ponedeljak", u ponedeljak 17. jula biće namenjena Filipu Marjanoviću. Tog dana, ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do

НОВОСАЂАНИ, ПОМОЗИМО ФИЛИПУ МАРЈАНОВИЋУ: Акција Хуманитарни понедељак 17. јула на новосадском Штранду

FOTO: Privatna arhiva

Filip je rođen 2007. godine, ima dijagnozu pervazivni poremećaj – autizam. Uz velike napore i odricanje roditelja tokom Filipovog odrastanja on je sada učenik redovne srednje škole.

Zbog brige o detetu majka nije zaposlena, a sredstva za terapije kako bi Filip napredovao su konstantno potrebna. Novac  koji će se prikupljati biće namenjen za neophodne terapije defektologa, hipo terapije i psihologa.

U prošlonedeljnoj akciji prikupljanja sredstava za lečenje Žakline Miča prikupljeno je ukupno 201.530 dinara. Iz "Gradskog zelenila" obaveštavaju sugrađane  koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi