SPORTSKO LETO “PARAĆIN 2023“: U toku prijavljivanje, početak 28. jula (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

25. 07. 2023. u 17:18

NA SAJTU Sportskog saveza opštine Paraćin (SSOP) zainteresovani osnovci i srednjoškolci mogu se prijaviti za učešće u popularnoj letnjoj manifestaciji „Sportsko leto“, jedinstvenoj u Pomoravlju.

СПОРТСКО ЛЕТО “ПАРАЋИН 2023“: У току пријављивање, почетак 28. јула (ФОТО)

Foto: Z. Rašić

Najnovije izdanje manifestacije trajaće od 28 jula do 27. avgusta i odvijaće se u glavnoj gradskoj ulici svake večeri od 20 sati, koja će od tog vremena do ponoći biti zatvorena za saobraćaj.

Fudbal, odbojka, basket, stoni tenis i šah discipline su u kojima se učenici mogu prijaviti za takmičenje. Posebni sadržaji namenjeni su najmlađima, pa će za njih biti pripremljen poligon i atraktivna sportska igra pod nazivom „Tata, mama, vežbajte sa nama“.

Foto: Z. Rašić

Prvih deset dana „Sportskog leta“, dok prijavljivanje učesnika traje, namenjeno je predstavljanju različitih sportskih klibova i sportova, kako bi mališani mogli da se upoznaju za različitim sportskim disciplinama i da otkriju ima li nečeg iz sfere njihovog interesovanja.

Iako će novo izdanje Sportskog leta „Paraćin 2023“ trajati kraće nego uobičajeno, iz lokalnog Sportskog saveza poručuju da će realizovati kompletan program, te da će deca predškolskog i školskog uzrasta imati obilje zdravih i zabavnih sportskih aktivnosti do kraja letnjeg raspusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)