FEŠTA PO UKUSU PUBLIKE: Vrnjački "Lavfest" među 40 najboljih muzičkih festivala u svetu

G. ĆIROVIĆ

24. 08. 2023. u 11:15

Prema najvećem globalnom istraživanju i glasanju publike, koju je sproveo prestižni časopis „DJ MAG”, vrnjačaki „Lavefest“ zauzeo je visoko 38. mesto u konkurenciji najpoznatijih svetskih muzičkih festivala, rame uz rame sa „Tomorrowland“, „KappaFutur“, „Time Wrap“ i „Awakenings“.

ФЕШТА ПО УКУСУ ПУБЛИКЕ: Врњачки Лавфест међу 40 најбољих музичких фестивала у свету

Lavfest

- To je dokaz da je, uz vredan i naporan rad, u jednom gradiću kao što je Vrnjačka Banja moguće napraviti festival svetskih razmera sa visokim nivoom produkcije, ugostiti više stotina izvođača iz celog sveta i postaviti ime „Lavefesta“ i Srbije na svetsku mapu festivalskog turizma – kaže Marko Vukomanović, jedan od osnivača festivala. - Uspeh nije došao preko noći i sa sobom nosi velika odricanja i ulaganje energije celog našeg tima. Za njega je najzaslužnija naša publika koja je uz nas sve ove godine.

Lavfest

 

Ovogodišnji „Lavfest“ koji se od 3. do 5. avgusta održao u Vrnjačkoj Banji ugostio je oko 60.000 posetilaca iz celog sveta, a nastupile su neke od najvećih zvezda svetske elektro i tehno muzičke scene – Šarlot de Vit, Kris Libling, Pan Pot, Luj Vega, Enriko Sanđuliano, Marko Karola, Adam Bejer...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!