KOŠ ZAMALO PAO NA DETE: Izbegnuta nesreća u Smederevu, evo kako se mališan danas oseća

Novosti online

05. 09. 2023. u 14:45

V. S. (14) iz Smedereva na koga je dok je igrao košarku u dvorištu škole "Branislav Nušić" pala konstrukcija koša, imao je veliku sreću. Njegova majka Milica Stanković kaže da je prošao sa nekoliko kopči i da tek sad shvata šta je moglo sve da se dogodi.

КОШ ЗАМАЛО ПАО НА ДЕТЕ: Избегнута несрећа у Смедереву, ево како се малишан данас осећа

Foto Pixabay free images

- Kada vidite šta se desilo, sreća u nesreći je da moj sin nije prošao sa nekim težim posledicama. Sve se desilo u subotu uveče, kada je otišao sa društvom u školsko dvorište da igraju košarku, koju, inače, trenira. Pozvala me je njegova drugarica i rekla da hitno dođem do školskog dvorišta, jer je na njega pao koš. Zgrabila sam drugo dvoje dece i odjurila. Videla sam da mu je glava povređena po sredini, da nije bezazleno i odmah smo otišli u hitnu pomoć, a odatle u Urgentni gde su mu ušili ranu. Za svaki slučaj, poslat je i na pregled u Beograd - priča Milica za Informer.

Ističe da joj nije namera da napada školu koju pohađa i njeno dete, već da ukaže svima na problem i spreči eventualno ponavljanje ovakvih ili sličnih incidenata na igralištima za decu, koji bi mogli da imaju kobne posledice.

Ulaz u ovo školsko dvorište posle nastave je zabranjen, ali godinama na sportski teren dolaze i deca, a i odrasli.  

Direktorka škole "Branislav Nušić" Gordana Vemić žali što je dečka, koji je i đak ove škole povređen i da je sreća u nesreći što povreda nije velika.

- Nemoguće je nadzirati školsko dvorište, jer kapije i ogradu svako malo neko razvaljuje. Naravno da je školi veoma važna bezbednost. Konstrukcija koša koja je pala u najskorije vreme će biti zamenjena ili popravljena - dodala je Vemić i apelovala na sve koji ulaze u školsko dvorište van nastave da vode računa i o sebi i školskom inventaru.

BONUS VIDEO: ŠKOLA JE POČELA: Pitali smo Beograđane da li se sećaju svog polaska u prvi razred

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!