RADOVI ZATVARAJU SAOBRAĆAJ: Toplana u Novom Sadu postavlja vrelovodne priključke i očitava utrošak toplotne energije

S. B.

19. 09. 2023. u 14:29

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad će u sredu, 20. septembra, početi sa radovima na izgradnji vrelovoda i priključaka za objekat u produžetku Bulevara Jovana Dučića – „Knežev park“.

РАДОВИ ЗАТВАРАЈУ САОБРАЋАЈ: Топлана у Новом Саду поставља вреловодне прикључке и очитава утрошак топлотне енергије

N.Karlić

Zbog tih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova, u produžetku Bulevara Jovana Dučića od broja 41 do Ulice Somborska rampa, biće ukint parking i zabranjen biciklistički saobraćaj. Planirani rok za završetak radova je 24. novembar a radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone.

Takođe, u sredu 20. septembra, toplana će početi sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda sa izgradnjom šahta na uglu ulica Janka Čmelika i Nikole Mirkova pa će saobraćaj privremeno biti zatvoren deo Ulice Janka Čmelika, od pruge pa do Ulice Nikole Markova.

Planirani rok za završetak radova je 23. oktobar a radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Novosadska toplana“ Novi Sad, počevši od srede, 20. septembra, očitavaće stanja utroška toplotne energije na vodomerima i na merilima toplote za toplu potrošnu vodu za mesec septembar tekuće godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)